Predstavljamo člana mjeseca

 Ime i prezime:

 Mario Šterc

 više

 
 

Najave događaja

5. Tomos susret održat će se 01. lipnja 2024.

33. Oldtimer susret održat će se 01. rujna 2024

Obavijest članovima

Redovna Skupština Oldtimer cluba Sisak održat će se 16.ožujka 2024.

Održan 5. Sisački Tomos susret

Sisak je proteklog vikenda bio domaćin jubilarnog 5. Sisačkog Tomos susreta, koji je okupio brojne ljubitelje i entuzijaste Tomos mopeda. Događaj, koji je održan u subotu, 1. lipnja 2024., privukao je sudionike iz cijele Hrvatske na više od šezdeset motocikala. 

Susret je započeo rano ujutro, prijemom i prijavom sudionika na Korzu, nakon čega su posjetitelji su imali priliku razgledati izložbu Tomos mopeda koja je bila postavljena za ovu prigodu.

Najzanimljiviji dio programa svakako je bilo natjecanje u vožnji sporosti s Tomos mopedima. U ovoj nesvakidašnjoj disciplini, sudionici su pokazali svoju vještinu i preciznost, a nagrade su osvojili najbolji među njima. Nakon natjecanja, uslijedila je promotivna vožnja na ruti Sisak –  Greda - Žažina – Letovanić - Stari Farkašić. Nesvakidašnja kolona mopeda izazvala je veliku pažnju i oduševljenje među stanovnicima ovih mjesta kroz koja su prolazili.

Završetak susreta obilježen je zajedničkim ručkom u Moto klubu Pokupski Stršani, gdje su podijeljene nagrade i nastavljeno druženje uz glazbu i razgovor.

Veliko hvala svim sudionicima koji su svojom prisutnošću uveličali ovaj susret i doprinijeli njegovom uspjehu.

Vidimo se dogodine na 6. Sisačkom Tomos susretu!

 

Informacije

Predsjednik: Marijan Brlić ; Tel. 091 520 4676 ; Mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ; OIB: 17387764227 ; IBAN: HR5523400091100102041